Bärgning & Assistans

Ume Assistance har bedrivit bilbärgning sedan 1991. Ring oss för hjälp med bilbärgning, tungbärgning, punktering, låsöppning, starthjälp och alla övriga problem som kan uppstå ute på vägarna.

Vi finns redo att hjälpa er på vägarna under hela säsongen.

Kontakt

UME ASSISTANCE

Vi hjälper dig på vägarna

Ume Assistance har bedrivit bilbärgning sedan 1991. Vi har dessutom tillgång till allt kunnande och alla resurser som Assistancekåren besitter i hela landet. Vi finns i Umeå och Örnsköldsvik och kan även hjälpa till med hyrbilar genom vårt medlemskap i den rikstäckande biluthyrningskedjan Hyrbilen, eller i samarbete med övriga biluthyrare.

Fordonspark

Vår fordonspark i Umeå består av en tungbärgare och en tungflakbärgare med kran samt fyra st. flakbärgare. Vi har även en mindre servicebil, ett winchaggregat som sätts på en hjullastare för eländig terräng och dessutom ingår även en komplett lyftkuddevagn, där den stora fördelen är att man i många fall undviker lossning av godset. Lyftkuddarna ter sig också väldigt bra vid bärgning av ömtåliga fordon som bussar, skåpbilar m.m.

I Örnsköldsvik så består parken av en tungbärgare, en tungflakbärgare med kran, en flakbärgare samt en terrängbärgare byggd av en skogsmaskin. Vi har även en mindre uppsättning lyftkuddar också i Örnsköldsvik.

Bärgningsverksamheten omfattar 13 st välutbildade medarbetare samt ett par utbildade extra chaufförer. Vi har ett nära samarbete med alla verkstäder och försäkringsbolag i både Umeå och Örnsköldsvik.

Övriga transporter

Utöver renodlad bärgning så utför vi även lacktransporter, mindre husflyttningar, starthjälper och låsöppning av bilar. Vi utför även transporter av i stort sätt allt som behöver transporteras/flyttas med truckar, lastmaskiner och saxliftar.

I samband med vissa extrema bärgningar så utnyttjar vi ofta resurser från övriga delar av åkeriet, där omlastningar och transporter krävs.

Kontakta oss

magnus hansson ume assistance

Magnus Hansson

AO Bärgning & Transport
070-513 91 19
magnus@umeassistance.com

stefan ume assistance

Stefan Holmgren

Platschef Bärgning och Transporter Övik
070-382 38 22
stefan.holmgren@umeassistance.com