Entreprenad

Ume Assistance kan erbjuda en modern maskinpark med alla typer av maskiner och tillbehör, vi har ett gott samarbete med de bästa i branschen.

Kontakt

UME ASSISTANCE

Entreprenad & säkerhet

Vi på Ume Assistance håller säkerheten högt och genomför därför förebyggande service och löpande underhåll på alla maskiner, allt arbete protokollförs. Samtliga maskiner och utrustningar är försäkrade för den uppgift de utför, och för att säkerställa minimal miljöpåverkan så är alla maskiner utrustade med saneringsutrustning.

Självklart har våra underentreprenörer och vår egna personal erforderliga tillstånd och förarbevis samt de utbildningar som krävs för uppdraget.

Entreprenad och miljö

Våra medarbetare är välutbildade och har stor erfarenhet. Detta borgar för kostnadseffektiva entreprenadtjänster på rätt sätt. Ständiga förbättringar är ett ledord i företaget och tillsammans arbetar vi hårt för att minimera vår miljöpåverkan.

Miljöuppdrag entreprenad
Ume Assistance har i många år jobbat med miljöintressanta uppdrag och sortering av diverse material. Vi lägger stort fokus på miljökedjan och är certifierade enligt ISO 14001.

Sortering

Ume Assistance har under de senaste åren expanderat kraftigt inom området sortering. Idag har vi en modern och flexibel maskinpark av olika sorteringsverk.

Våra arbetsområden gällande sortering är bland annat:

• Biobränsle
• Grus
• Jord

Verkstad och tvätthall

Ume Assistance bedriver i sina lokaler på Västerslätt såväl intern som extern reperation och service. Tvätthallen med hetvattenshögtryck använder vi för att hålla vår egen fordonspark fräsch men vi hyr även ut den till företag och privatpersoner.

Kontakta oss

ume assistance bertil

Bertil Eckeryd

Produktionschef Entreprenad & Återvinning
070-209 04 00
bertil@umeassistance.com

ume assistance tomas

Thomas Israelsson

Verkstad & Tvätthall

070-513 01 02
service@umeassistance.com

martin hansson ume assistance

Martin Hansson

AO Entreprenad & Återvinning

090-690 32 52
martin.hansson@umeassistance.com