Transport

Vi sköter transporter av specialgods, maskiner och industridelar. Sedan starten 1967 har vår maskinpark ständigt vuxit till att idag innehålla allt från bärgningsbilar till lastbilar med särskild miljöklassning.

Kontakt

UME ASSISTANCE

Erfaren leverantör av transporter

Ume Assistance har mångårig erfarenhet av specialtransporter och avtal med stora kunder som Volvo och Komatsu forest. Vi kan utföra en mängd transporter som enskilda uppdrag eller löpande avtal, allt med hög kvalitet och miljökrav vid dessa önskemål. Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Volvo Hyttlogistik

Ume Assistance sköter om lastning, transport och lossning av hytter mellan Volvo Lastvagnar och järnväg. Ute på Volvo lastas hytterna på specialbyggda bilar och släpvagnar för vidare transport till järnväg där omlastning till järnvägsvagnar sker. Totalt transporteras omkring 3500 – 4500 hytter i månaden.

Lastning
Transport
Lossning

Övriga transporter

Utöver renodlad bärgning så utför vi även lacktransporter, mindre husflyttningar, starthjälper och låsöppning av bilar. Vi utför även transporter av i stort sätt allt som behöver transporteras/flyttas med truckar, lastmaskiner och saxliftar.

I samband med vissa extrema bärgningar så utnyttjar vi ofta resurser från övriga delar av åkeriet, där omlastningar och transporter krävs.

Kontakta oss

thimas vännman ume assistance

Thomas Vännman

Platschef Trailertransporter
090-70 19 90
thomas@umeassistance.com

magnus norgren ume assistance

Magnus Norgren

Platschef Hyttlogistik
070-322 86 74
magnus.norgren@umeassistance.com